Over Seppl

Seppl

Seppl is een vrolijke en lieve Entlebucher Sennenhond. Hij is geboren op 5 oktober 2007. Voor nadere bijzonderheden kunt u terecht in de rubriek Afstamming.
Zijn karakter komt, op de meeste punten, goed overeen met de rasstandaard: speels en aktief, wil alles graag goed doen voor het baasje, leergierig en zo nu en dan een tikkeltje eigenwijs. Op een punt wijkt Seppl positief af van deze algemene standaard: hij maakt graag kennis met nieuwe personen, nieuwe honden en met andere dieren. Waarschijnlijk is dit te danken aan de uitstekende socialisatie bij de fokker "Van het Craveld" en de kennismaking met de grote wereld in de eerste weken nadat Seppl in ons gezin werd opgenomen.

Op 17 oktober 2011 belandde Seppl op de set voor een filmopname door de amsterdamse theatergroep Kassys. Tijdens de herfstvakantie op camping Bos Park in Bilthoven was hij figurant. Met veel geduld... De opnames werden wel 10 keer herhaald. De crew was onder de indruk over zijn absolute gehoorzaamheid.

In de afgelopen jaren werd deze website verder uitgebouwd. Met de beschikbare informatie krijgt u een goed beeld over het leven van Seppl en over het prachtige ras.
Wij verheugen ons op uw volgende bezoek.

Deze website blijft continu in ontwikkeling...